Az első zsidó Disney-hercegnő
Az első zsidó Disney-hercegnő

Rebeka hercegnő a Disney Channel  Elena, Avalor hercegnője  című sorozatában tűnik fel idén, éppen Hanukkakor. Részletesebb ismertetőt a linken találtok. :) 

Sir Dagobert

 

Itt a Fekete Özvegy új kedvcsináló előzetese!
Itt a Fekete Özvegy új kedvcsináló előzetese!

Már ezen néhány képkocka alapján is izgalmasnak ígérkezik a Marvel Studios 2020 májusában érkező új filmje, a Fekete Özvegy.  A film nem egy szokványos hősi előzménytörténet, mindenesetre Natasha Romanoff hazatér, hogy szembenézzen egyszer és mindenkorra a múltjával. A gyönyörű Scarlett Johansson mellett megpillanthatjuk a film többi fontosabb szereplőjét, mint a Florence Pugh által játszott Yelena Belovát, a Rachel Wiesz által alakított  Melina ...

Tonnányi tartalommal érkezik a Disney Plus
Tonnányi tartalommal érkezik a Disney Plus

Pár nappal ezelőtt a Disney Plus twitter felületen tette közzé a teljes kínálatát, amivel november 12-én érkezik az amerikai és kanadai piacra (majd november 19-én Új-Zélandra és Ausztráliára, illetve már egy ideje tesztverzióként fut Hollandiában is). Ráadásul egy három órás videót is közzétettek a bejelentésekről. A teljes lista ezen a linken elérhető, a cikkben néhány, általam izgalmasnak ítélt címet szedtem össze, típusonként. Vágjunk is bele!

...

Robert Downey Jr. mint Dr. Dolittle?
Robert Downey Jr. mint Dr. Dolittle?

A mai nap folyamán befutott a 2020 januárjában érkező Dolittle film trailere, míg korábban egy hangulatos plakátot is kaptunk a Marvel-legenda, Robert Downey Jr. főszereplésével érkező filmhez. Az állatok nyelvén beszélő Dr. Dolittle eredelieg Hugh John Lofting meseregény-sorozata, melynek első kötete még 1920-ban napvilágot látott, s már 1933-ban magyarul is kiadták,  Doktor Dolittle és az állatok  címmel, amit már a következő évben követte  Doktor Dolittle ...

Két új Disney/Pixar film trailere jött ki a napokban
Két új Disney/Pixar film trailere jött ki a napokban

 

Az elmúlt két napban két új izgalmas prodikció trailere futott be, két a Disney stúdiócsaládjához kapcsolható családi mozi. Az egyik a Pixar legújabb animációs filmje, mely az Onward címre hallgat, és egy viccesnek ígérkező fantasy-történet, ahol a két főhős hangját olyan hírességek adják, mint Chris Pratt és Tom Holland!

 A másik film a Disney Jungle Cruise című családi kalandfilmje, melynek a sztorija a Disneyland hasonló attrakcióján alakul, ...

Jön az MCU negyedik fázisa! – Mi ezeket várjuk leginkább
Jön az MCU negyedik fázisa! – Mi ezeket várjuk leginkább

 

A San Diego Comic Con szombati napjának legnagyobb szenzációja kétségkívül a Marvel Filmes Univerzium panelja volt, ahol Kevin Feige leleplezte a 2020. és 2021. évi filmekből és sorozatokból álló negyedik fázis darabjait.

A negyedik fázis összesen 10 alkotásból, 5 filmből és öt, a novemberben debütáló Disney + streaming szolgáltatásra érkező sorozatból (4 élőszereplős, 1 animációs) folg állni, ezek a következők:

phase_4.jpg

 

Miután  már sok ...

Képregényfeldolgozást kapott az Oroszlánkirály a népszerű Star Wars író tollából!
Képregényfeldolgozást kapott az Oroszlánkirály a népszerű Star Wars író tollából!

A mai nap a San Diego ComicCon a képregényekről (is) szólt, számos izgalmas bejelentést kaptunk. A Marvel Comics megtartotta saját paneljét, ahol fellebbentette a fátylat több készülő projektjéről. Ami a szuperhősöket illeti jön a  Red Goblin  című one-shot, melyben Norman Osborn válik Carnage gazdatestévé. Izgalmasnak igérkezik a vadiúj  Doctor Doom  széria is, mely újra méltó helyére emeli Latvéria törvényes uralkodóját. A sorozat minőségére a ...

ScreenKnights

A Screen(K)nights blogot alapvetően kulturális és szórakoztató tartalmakkal, véleményekkel kívánjuk megtölteni. A témafelhozatal vegyes és sokszínű, érdeklődésünknek megfelelően. A blogon olvashattok majd filmajánlókat és véleményeket, könyvajánlókat éppúgy mint utazással, történelemmel kapcsolatos tartalmakat. Egyszóval minden ami érdekel minket:)

Friss topikok

süti beállítások módosítása