Marvel, Star Wars, Jégvarázs: Bővítik a párizsi Disneylandet

A párizsi Disneyland új területekkel bővül, mellyen három új tematikus részt alakítanak ki: Frozen land, Marvel land és Star Wars Land. Bob Iger, a Disney fejese februárban egyezett meg Emmanuel Macron francia elnökkel a részletekről, mely egy két milliárd eurós bővítést jelent. Az újabb információk szerint a bővítési terület központi eleme pedig egy nagy, körülbelül 3 hektár területű tó lesz, ami átvezet a a különböző tematikus területek között. A tó a legmodernebb világítási- hang- és különleges effekt-technológiával lesz felszerelve. 

A Jégvarásparkban például felépítik Arendelle kikötőjét és egy körülbelül 40 méter (más forrás szerint kb. 49 m.) magas hegyet. A Star Wars park ugyan jóval kisebb lesz az Amerikában a napokban megnyílt Galaxy's Edge-nél, de reméljük annak a két fő aktrakciója (Smuggler's Run, illetve Rise of the Resistance) közül legalább az egyiket Párizsban is kipróbálhatjük. 

A videón ennek a három új területnek a látványtervét láthatjátok, melyek kifezetten izgalmasnak tűnnek! A feltételezések szerint legkorábban a Marvel Land lesz kész, 2021 végére, míg a teljes bővítés előreláthatóan 2024-2025-re készül majd el.

 

Az információk mindazonlátal ellentmondásosak (különösen a számok terén), ezért ajánljuk az eredeti cikkeket:

 https://www.laughingplace.com/w/news/2019/05/23/disneyland-paris-new-details-walt-disney-studios-park-expansion

https://attractionsmagazine.com/disneyland-paris-expansion-new-details/

http://www.themeparx.com/disneyland-paris-expansion/

https://ziggyknowsdisney.com/disneyland-paris-expansion-marvel-star-wars-frozen-lands/

A bejegyzés trackback címe:

https://screenknights.blog.hu/api/trackback/id/tr2714864382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ScreenKnights

A Screen(K)nights blogot alapvetően kulturális és szórakoztató tartalmakkal, véleményekkel kívánjuk megtölteni. A témafelhozatal vegyes és sokszínű, érdeklődésünknek megfelelően. A blogon olvashattok majd filmajánlókat és véleményeket, könyvajánlókat éppúgy mint utazással, történelemmel kapcsolatos tartalmakat. Egyszóval minden ami érdekel minket:)

Friss topikok

süti beállítások módosítása