Új Marvel sorozatok a láthatáron!

A Variety hozta le, hogy a Marvel Studios új sorozatot fejleszt Sólyomszem karekteréről a Diseny+ streaming szolgáltatóra. A sorozat, hasonlóan a korábban beharangoztott Loki és Skarlát boszorkány szériákhoz szorosabban fog kapcsolódni a Marvel fimes univerzumához, a főhőse pedig természetesen a filmekben is a karaktert játszó Jeremy Renner lesz.

hawkeye.jpg

A Variety emellett arról is beszámolt, hogy a projekt azt fogja bemutatni, ahogy Clint Barton átadja a stafétát mentoráltjának Kate Bishopnak, a képregények közönségkedvenc Sólyomszemének. A hírt azonban egyelőre sem a Disney, sem a Marvel nem erősítette meg.

Ezzel szemben a Marvel két másik, ugyancsak a Disney +-ra érkező szériát jelentett be. Az egyik a Marvel's Hero Project címet viseli, melyet a Marvel New Media és a Maggievision Production készít. A sorozat az ifjú hősökre fog fókuszálni. A másik sorozatnak egyelőre csupán a munkacímét ismerjük, mely Marvel 616. Ez inkább egy dokumentumsorozat lesz, mely a Marvel gazdag örökségét, karaktereit és alkotóit mutatja be.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://screenknights.blog.hu/api/trackback/id/tr9614757223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ScreenKnights

A Screen(K)nights blogot alapvetően kulturális és szórakoztató tartalmakkal, véleményekkel kívánjuk megtölteni. A témafelhozatal vegyes és sokszínű, érdeklődésünknek megfelelően. A blogon olvashattok majd filmajánlókat és véleményeket, könyvajánlókat éppúgy mint utazással, történelemmel kapcsolatos tartalmakat. Egyszóval minden ami érdekel minket:)

Friss topikok

süti beállítások módosítása