Itt a Fekete Özvegy új kedvcsináló előzetese!

Már ezen néhány képkocka alapján is izgalmasnak ígérkezik a Marvel Studios 2020 májusában érkező új filmje, a Fekete Özvegy. A film nem egy szokványos hősi előzménytörténet, mindenesetre Natasha Romanoff hazatér, hogy szembenézzen egyszer és mindenkorra a múltjával. A gyönyörű Scarlett Johansson mellett megpillanthatjuk a film többi fontosabb szereplőjét, mint a Florence Pugh által játszott Yelena Belovát, a Rachel Wiesz által alakított Melina Vostokoffot,  valamint Red Guardiant, a sörhasú hősök újabb példányát, akit a Stranger Thingsből jól ismert David Harbour formál meg. Ez lesz tehát az a "család" ami szembenéz a film antagonistájával, a Kiképzővel, illetve azt is láthattuk, hogy a pletykált Thaddeus Ross tábornok is szerepet kap majd az izgalmasnak ígérkező filmben.

Lássuk tehát az előzetest!

A bejegyzés trackback címe:

https://screenknights.blog.hu/api/trackback/id/tr2115336026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ScreenKnights

A Screen(K)nights blogot alapvetően kulturális és szórakoztató tartalmakkal, véleményekkel kívánjuk megtölteni. A témafelhozatal vegyes és sokszínű, érdeklődésünknek megfelelően. A blogon olvashattok majd filmajánlókat és véleményeket, könyvajánlókat éppúgy mint utazással, történelemmel kapcsolatos tartalmakat. Egyszóval minden ami érdekel minket:)

Friss topikok

süti beállítások módosítása