Képregényfeldolgozást kapott az Oroszlánkirály a népszerű Star Wars író tollából!

A mai nap a San Diego ComicCon a képregényekről (is) szólt, számos izgalmas bejelentést kaptunk. A Marvel Comics megtartotta saját paneljét, ahol fellebbentette a fátylat több készülő projektjéről. Ami a szuperhősöket illeti jön a Red Goblin című one-shot, melyben Norman Osborn válik Carnage gazdatestévé. Izgalmasnak igérkezik a vadiúj Doctor Doom széria is, mely újra méltó helyére emeli Latvéria törvényes uralkodóját. A sorozat minőségére a készítők is garanciát jelentenek, Christopher Cantwell író mellett a rajzokat a Star Wars képregény miatt is ismert Salvador Larroca készíti! Ezen felül, többek között a Marvel Future Fights mobiljáték is kap képregényt, valamint  a Star Wars IX. Skywalker kora filmhez is érkezik egy négy részes miniszéria. Az Ethan Sacks által írt és Luke Ross által rajzolt Star Wars: The Rise of Skywalker - Allegiance címet viselő képregény történetéből tudjuk, hogy Leia Organa tábornok és a maroknyi Ellenállás a Mon Calamarik segítségét igyekszik (újra) megszerezni. Ezen felül egy nagyszerű rajzot is kaptunk a képregényhez! 

allegiance.jpg

A Lucasfilm Publishing továbbá bejelentette a The Rise of Kylo Ren miniszériát is, a zseniális Charles Soule tollából!

Ezzel azonban nem értek véget az érdekes képregényes infók!  Az élőszereplős Oroszlánkirály mozi mellé ugyanis egy képregényfeldolgozás is készült, mely júniustól elérhető Amerikában! A képregény címe The Lion King: Schemes and Catastrophes, az írója pedig nem más, mint John Jackson Miller! Az a regényíró, aki több kedvelt Star Wars regényt is jegyez, mint például a legendák közé tartozó Kóbor lovag, Kenobi vagy épp a kánon részét alkotó Új hajnal!

 Miller ma több oldalt is megosztott twitter-oldalán a Dark Horse kiadó gondozásában megjelent képregényről. A rajzokért Timothy Green II, Danilo Antoniucci, valamint Alexandra Fastoves feleltek

oroszlan1.jpg

oroszlan2.png

oroszlan3.png

 oroszlan4.png

A bejegyzés trackback címe:

https://screenknights.blog.hu/api/trackback/id/tr4214971342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ScreenKnights

A Screen(K)nights blogot alapvetően kulturális és szórakoztató tartalmakkal, véleményekkel kívánjuk megtölteni. A témafelhozatal vegyes és sokszínű, érdeklődésünknek megfelelően. A blogon olvashattok majd filmajánlókat és véleményeket, könyvajánlókat éppúgy mint utazással, történelemmel kapcsolatos tartalmakat. Egyszóval minden ami érdekel minket:)

Friss topikok

süti beállítások módosítása