Mi is lesz a Disney +-on?

 

Csütörtök este a Disney bemutatta az érkező streaming szolgáltatását, a Disney +-t, melyről korábban mi is írtunk. 

A legfontosabb információ talán az, hogy az Egyesült Államokban idén novemberben fog startolni, majd 2021-re több lépcsőben világszintű sugárzást terveznek. Kelet-Európa, és így valószínűleg Magyarország az utolsó etaphoz sorolódott, így körülbelül két év múlva fog kis hazánkba is megérkezni.

A szolgáltatás áráról is lehullt a lepel, az igéretnek megfelelően olcsóbb lesz, mint a Netflix, a havidíja 6,99 dollár lesz majd. Ahogy korábban is felvezették, a Disney Animation és Disney Channel mellett olyan franchise-ok lesznek a húzónevek, mint a Star Wars, a Marvel, a Pixar, valamint a FOX-tól frissiben megszerzett NatGeo. Az is fontos megjegyzés, hogy a friss filmek is ott fognak először debütálni az otthoni műsorszórás idején. Továbbá a tartalmakat az előfizetők le is tölthetik, így offline is nézhetők!

 

Jöjjenek az új címek!

Disney

A streaming szolgáltatásra érkezik a High School Musical sorozat verziója, valamint készül a Suzi és Tekergő rajzfilm élőszereplős változata. Karácsonykor pedig a Noelle mozi várható. A friss élőszereplős filmeik, mint a Dumbo, az Aladdin és az Oroszlánkirály is érkezik majd az otthoni megjelenéskor. Na és persze a rajzfilmeket se felejtsük el! A klasszikus, régi jó Disney mesék, mint a Hófehérke, Kishableány, Oroszlánkirály, Szépség és a szörnyeteg, vagy épp a Mulan és a Lilo és Stitch egyaránt várhatók. Emellett friss tartalmak is felkerülnek majd, mint például a Vaiana vagy az idén érkező Jégvarázs II. Az olyan várva várt tartalmakhoz, mint a Jégvarázs II, vagy az élőszereplős Oroszlánkirály színfalak mögötti dokufilmek is várhatók.

A Disney Channel korábbi műsoraiból is sok mindent átvesznek, de például vadi új Phineas és Pherb rajzfilm is készül.

disney2.png

Pixar

A Pixar-ról itt még kevés szó esett, de nem szabad mellettük sem elmennünk figyelem nélkül. Semmiképp!  Érkezik például a Szörny Rt sorozatverziója, a "Szörnyek munkában", valamint a Toy Story 4-hez is spinoff sorozatok készülnek!

Star Wars

A Star Wars rajongók várva várhatják a Disney +-t ugyanis már induláskor nézhető lesz rajta a Skywalker saga I-VIII. epizódja, a Zsivány Egyes, és A klónok háborúja első hat évadja, valamint az új, nyolc részes élőszereplős sorozat: A mandalore-i! Emellé még a következő évben csatlakozni fog a Solo, majd az otthoni megjelenést követően a Skywalker felemelkedése filmek is, illetve jön A klónok háborúja animációs széria befejező évadja is. Egy évvel később pedig egy újabb élőszereplős sorozat, a Cassian Andor és K-2SO történetére fókuszáló kémthriller is érkezik.

disney.jpg

Marvel

A Marvel Filmes Univerzum eddigi darabjai szintén mennek a Disney +-ra, amikhez később a Bosszúállók: Végjáték is csatlakozik. A filmek mellé azonban új sorozatok is készülnek a szolgáltatásra. Az első "fecske" A Tél katonája és Sólyom című széria, Anthony Mackie és Sebastian Shan főszereplésével, majd jön a WandaVision is, ahol természetesen Elisabeth Olsen és Paul Bettany játsza a címszereplőket. A Lokiról szóló sorozat később érkezik majd, de a csínytevés istenét ezúttal is Tom Hiddleston kelti életre majd. Készül továbbá egy animációs széria is What if? címmel, mely a hatlamas Marvel Univerzum több "Mi lett volna, ha?" ötletét valósítja meg. Később pedig Sólyomszem sorozatát is várhatjuk! 

falcon-winter-soldier-disney-plus-logo.jpg

NatGeo

A NatGeo kínáltatából 250 órányi tartalmat ígérnek az indulásra, közöttük olyan címeket, mint a Jane, vagy az Oscar díjas FreeSolo.

FOX

A FOX filmes-sorozatos részlegének felvásárlását követően a természetesen az ott készült tartalmak is várhatók  a Disney + kínálatában. Ezek közül talán az egyik legjelentősebb a Simsons család, melynek mind a 30 évadja felkerül a szolgáltatásra!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://screenknights.blog.hu/api/trackback/id/tr9014762790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ScreenKnights

A Screen(K)nights blogot alapvetően kulturális és szórakoztató tartalmakkal, véleményekkel kívánjuk megtölteni. A témafelhozatal vegyes és sokszínű, érdeklődésünknek megfelelően. A blogon olvashattok majd filmajánlókat és véleményeket, könyvajánlókat éppúgy mint utazással, történelemmel kapcsolatos tartalmakat. Egyszóval minden ami érdekel minket:)

Friss topikok

süti beállítások módosítása