Két új Disney/Pixar film trailere jött ki a napokban

 

Az elmúlt két napban két új izgalmas prodikció trailere futott be, két a Disney stúdiócsaládjához kapcsolható családi mozi. Az egyik a Pixar legújabb animációs filmje, mely az Onward címre hallgat, és egy viccesnek ígérkező fantasy-történet, ahol a két főhős hangját olyan hírességek adják, mint Chris Pratt és Tom Holland!

 A másik film a Disney Jungle Cruise című családi kalandfilmje, melynek a sztorija a Disneyland hasonló attrakcióján alakul, a fő szereplői pedig Dwayne THE ROCK Johnson és Emily Blunt lesznek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://screenknights.blog.hu/api/trackback/id/tr9415218168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ScreenKnights

A Screen(K)nights blogot alapvetően kulturális és szórakoztató tartalmakkal, véleményekkel kívánjuk megtölteni. A témafelhozatal vegyes és sokszínű, érdeklődésünknek megfelelően. A blogon olvashattok majd filmajánlókat és véleményeket, könyvajánlókat éppúgy mint utazással, történelemmel kapcsolatos tartalmakat. Egyszóval minden ami érdekel minket:)

Friss topikok

süti beállítások módosítása