Tonnányi tartalommal érkezik a Disney Plus

Pár nappal ezelőtt a Disney Plus twitter felületen tette közzé a teljes kínálatát, amivel november 12-én érkezik az amerikai és kanadai piacra (majd november 19-én Új-Zélandra és Ausztráliára, illetve már egy ideje tesztverzióként fut Hollandiában is). Ráadásul egy három órás videót is közzétettek a bejelentésekről. A teljes lista ezen a linken elérhető, a cikkben néhány, általam izgalmasnak ítélt címet szedtem össze, típusonként. Vágjunk is bele!

 

Star Wars

A novemberi indulás egyik húzó címe kétségkívül A mandalore-i, a Jon Favreau és Dave Filoni irányításával készült élőszereplős sorozat. Emellett azonban természetesen a Star Wars filmek is megtalálhatók, legalábbis induláskor a klasszikus trilógia, az előzménytrilógia valamint Az ébredő Erő, illetve a Zsivány Egyes érhető el, melyhez majd idővel társul Az utolsó Jedik, Solo, továbbá a Skywalker kora is. A filmek mellett az animációs sorozatok sem maradhatnak el, felkerül A klónok háborúja és a Lázadók teljes szériái (A klónok háborúja utolsó évada 2020 elején egyenesen erre a platformra érkezik majd), valamint az Ellenállás első évadja. Ezen felül a LEGO Star Wars sorozatok is felkerülnek a platformra, mint például a Freemaker család, az All Stars, Droid Tales és a The New Yoda Chronicles, sőt egy dokumentumfilmet is kapunk, a Star Wars: Az álmok birodalma című alkotást. Na és persze idővel érkeznek további élőszereplős sorozatok is, mint a Cassian Andor, vagy éppen a Kenobi sorozat.

Marvel

Bár a Marvel új sorozatai még nem készülnek el a november 12-ei indulásig, de számos Marvel-tartalommal vár minket az új szolgáltató. Ez esetben sem kapjuk meg elsőre a teljes Marvel Filmes Univerzumot, de jópár ikonikus filmet nézhetünk kezdve az univerzumot elindító Vasemberrel, annak 3. részével, a Thor és Bosszúállók 2. felvonásain és A Galaxis őrzőin át egészen a Hangyáig, Marvel kapitányig, illetve az Inhumans sorozatok, valamint az Assembling a Universe. Nyilvánvaló, hogy ez a filmes felhozatal is bővülni fog idővel. A filmek mellett azonban megkapjuk gyerekkorunk régi kedvenc Marvel meséit is, több különböző X-men , Fantasztikus négyes sorozatok, valamint olyan újabb animációs szériák is, mint az Ultimate: Spider-man, Hulk: A Zúzda ügynökei, a Vasember,a Bosszúállók animációs sorozatoka Galaxis őrzői vagy a Marvel Rising, és még sorolhatnánk. 

Disney mesék

Természetesen a klasszikus Disney mesék és animációs sorozatok sem maradhatnak el. Kezdve a legrébb klasszikusokkal, mint például az 1937-ben megjelent Hófehérke és a hét törpe, az 1940-es Dumbo és Pinocchio, vagy az 1942-es Bambi. A klasszikus címeket persze napestig sorolhatnánk, Hamupipőke, Suzi és Tekergő, A hercegnő és a béka, Macskarisztokraták, A dzsungel könyve, 101 kiskutya, Robin Hood, Micimackó, A kishableány, Oroszlánkirály, Alladin, Szépség és a szörnyeteg, Pochahontas, Mulan, Hercules, Lilo és Stich, Tarzan,  természetesen a Miki egér, Donald kacsa és Goofy történetek, na és persze olyan újabb törtéentek is, mint a Csingiling, az Aranyhaj, Rontó Ralph, Jégvarázs, Vaiana, Hős Hatos vagy a Zootropia. Az egész estés mesék mellett olyan gyerekkori kedvenc sorozatok is érkeznek, mint a Kacsamesék, Gumi macik, Balu kapitány, vagy az egészestések "spinoffjai", mint a Timon és Pumba vagy a Micimackó. Persze itt is jönnek újabb Disney sorozatok, mint például a Kim Possible, vagy éppen az Aranyhaj és Hős hatos sorozatok. 

Disney filmek és élőszereplős sorozatok

A Disney élőszereplős filmek és sorozatok közül is sok várható, olyan régebbi alkotások is, mint például a Kincses sziget, a Mary Poppins vagy a Zorro és a illetve frissebb alkotások is érkeznek, mint a Karib tenger kalózai, az Elvarázsolt kastély, Narnia, High School Musical, Hana Montana, az Alíz csodaországbran, TRON, az újabb Herbie, vagy a A barátságos óriás, valamint olyan friss élőszereplős feldolgozások mint az idei Dumbo, a frissen a Diseny Plusra érkező Suzi és TekergőKim Possible, illetve a Noelle filmek is. Sőt szintén új lesz a High School Musical sorozat, illetve a The World According to Jeff Goldblum.

Pixar mesék

Természetesen a Disney egyik régi ékköve, a Pixar animációs filmjei és sorozatai is megtalálhatóak lesznek a platformon. Az igazi Pixar klasszikusok tömegét figyelhetjük meg, mint például a Toy Story, az Egy bogár élete, Szörny Rt., Némó nyomában, A hihetetlen család, Verdák, Lecsó, Wall-E, Merida a bátor, iilletve a nagysikerű Agymanók.

NatGeo

Az említett franchise-ok mellett a szolgáltató további húzó neve a NatGeo, mely a FOX üzlet részeként került a Mouse House fennhatósága alá. A csatorna több dokumnetumfilmje elérhető lesz már az induláskor is, mint például a különféle állatos dokuk (Wild Yellowstone, Man among Cheetahs, Planet of Birds, Giants of the Deep Blue, Kingdom of the White Wolf), illetve olyan egyéb sorozataik is, mint például a Mars meghódításával kapcsolatos szériák, valamint néhány történelmi doku Nagy Sándortól az Apolló misszióig. De megemlíthetjük a Free Solot is.

Egyéb

Az egyebek között három érdekes alkotást említenék meg. Ott lesz például a Simpson család eddigi 30 (!) évadja, valamint egy másik klasszikus csapat, a Muppetek is. Szintén kimelném a Lucasfilm egyik kevéssé emlegetett fantázia-sorozatát a Warwick Daves főszereplésével forgatott Willow filmet is.

A lista persze tovább bővíthető, a címeket és hozzátartozó képeket itt találjátok: https://twitter.com/disneyplus, vagy nézzétek meg az alábbi több, mint 3 órás videót!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://screenknights.blog.hu/api/trackback/id/tr7515230330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ScreenKnights

A Screen(K)nights blogot alapvetően kulturális és szórakoztató tartalmakkal, véleményekkel kívánjuk megtölteni. A témafelhozatal vegyes és sokszínű, érdeklődésünknek megfelelően. A blogon olvashattok majd filmajánlókat és véleményeket, könyvajánlókat éppúgy mint utazással, történelemmel kapcsolatos tartalmakat. Egyszóval minden ami érdekel minket:)

Friss topikok

süti beállítások módosítása