The Lion King Official Teaser Trailer

1994 több szempontból is mozgalmas és jelentős év volt. Nem csak itthon, de szerte a világban izgalmas események zajlottak, amelyek egy része gyásszal teli (ruandani népirtás, Hamasz első izraeli terrorcselekménye, Ayrton Senna halála), a többi azonban ünneplésre ad okot. Itthon két jeles dátumról kell megemlékeznünk: április 1-én Magyarország benyújtotta az EU csatlakozási kérelmét, majd pontosan nyolc hónappal később bemutatták hazánkban a Disney egyik legnagyobb sikerét, az Oroszlánkirályt. Az eredetileg A dzsungel királya címet viselő animációs film a cég másodlagos projektje volt csak, a nagyobb sikert a párhuzamosan készülő Pocahontastól várták. 

A következőkben egy minisorozatot olvashattok majd mindenféle hasonló érdekességgel, olykor tematikusan rendzeve a film különböző aspektusait: történeti hátér, érdekességek, zenéje, szereposztás, bevétel, készítés technikája, újdonságai, kritikái, díjai etc., valamint jelentkezünk a legfrissebb hírekkel is az új változattal kapcsolatban. Addig is álljék itt ízelítőként a 2019-es készülő verzió trailere. 

A bejegyzés trackback címe:

https://screenknights.blog.hu/api/trackback/id/tr3714747657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ScreenKnights

A Screen(K)nights blogot alapvetően kulturális és szórakoztató tartalmakkal, véleményekkel kívánjuk megtölteni. A témafelhozatal vegyes és sokszínű, érdeklődésünknek megfelelően. A blogon olvashattok majd filmajánlókat és véleményeket, könyvajánlókat éppúgy mint utazással, történelemmel kapcsolatos tartalmakat. Egyszóval minden ami érdekel minket:)

Friss topikok

süti beállítások módosítása