The Lion King Official Trailer

Kedves Olvasók!

Percekig töprengtem az Oroszlánkirály második trailerének megjelenésekor, hogy a többi filmes/mozis/disney-s etc. bloghoz hasonlóan megosszam- e veletek még melegében. Végül úgy döntöttem, hogy nem fogom. Az elmúlt néhány napban  legtöbbetek már találkozott az ízelítővel – aki mégsem, annak álljék itt (is) – és szeretném felhívni a figyelmeteket a négy nap alatt összejött nézettségre. Négy nap alatt 23 millióan(!) döntöttek úgy, hogy egyszer (többször... sokszor...) megnézik, ahogy Szimba a szurdokban ragad, ahogy Mufasza holtteste felett Zordon a hiénák elé veti a kicsit, ahogy megmenekül és, (spoiler :D ) ahogy Szimba a film végén győzelemittasan megmássza a Trón-szirtet. Mondanám, hogy 23 millió még gombócból is sok, nem hogy rajzfilm adaptáció trailer megtekintésből, de nem, nem mondhatom. Ez alapján az 1:48 perc alatt rájöttem, hogy teljesen indokolt a magas letöltésszám. Mert ez a film egyrészt teljesen követi az eredeti rajzfilm cselekményét, annak kisebb-nagyobb mozzanatait, másrészt meg mert a mai filmes technika legjavát láthatjuk benne (erről később bővebben). Így tehát aki még nem látta volna, íme a júliusi Oroszlánkirály második trailere, aki pedig már látta, az nézze meg újra, mert kibeb.szott jó.

Ps.: Zordon pedig szexi, bárki bármit mond. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://screenknights.blog.hu/api/trackback/id/tr1814764220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

ScreenKnights

A Screen(K)nights blogot alapvetően kulturális és szórakoztató tartalmakkal, véleményekkel kívánjuk megtölteni. A témafelhozatal vegyes és sokszínű, érdeklődésünknek megfelelően. A blogon olvashattok majd filmajánlókat és véleményeket, könyvajánlókat éppúgy mint utazással, történelemmel kapcsolatos tartalmakat. Egyszóval minden ami érdekel minket:)

Friss topikok

süti beállítások módosítása